www.ofertapune.net Menaxher/e për Blerje dhe Furnizim (3 vende pune) | PunaIme

Menaxher/e për Blerje dhe Furnizim (3 vende pune)

Kompania

Albi Shopping

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01/10/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

MENAXHER/E për Blerje dhe Furnizim (3 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Planifikon, udhëheqë dhe koordinon aktivitetet e blerjes, zyrtarëve të blerjes dhe punëtorëve tjerë të kyçur në blerjen e pro-dukteve
 • Mbikëqyrë dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet e blerjes dhe shitjes në pikat e rrjetit
 • Mbikëqyrë rrjedhjen, qarkullimin dhe mënyrën e menaxhimit të kategorive të caktuara përfshirë transferet e mallrave në bazë të kategorive të caktuara, nga një pikë në pikën tjetër, diferencë të çdo kategorie dhe përgjegjëse që nga fitimi i parë (debit)
 • Menaxhon furnizimin e stokut për të gjithë rrjetin e pikave shitëse
 • Negocimi me furnitorë
 • Identifikon dhe analizon linjat e reja të produkteve
 • Implementon planet vjetore të blerjes dhe furnizimit
 • Mban kontakte dhe bashkëpunon ngushtë me furnitor
 • Përgatit raporte të ndryshme për blerje dhe furnizim

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare, preferohet dega administrim biznesi
 • Përvojë pune 2 vjet në departament të furnizimit apo shitjës
 • Shkathtësi të shkëlqyer komunikative dhe negociuese,
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Leja e vozitjes – kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: [email protected]

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen