www.ofertapune.net Menaxher/e Marketingu | PunaIme

Menaxher/e Marketingu

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-08-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës Menaxher/e Marketingu, kandidati do kontribuoj në pjesen e Marketingut. Nese jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni: Prishtinë
Paga: E pa përcaktuar  
Data e fundit : 27.09.2023
Pozita : Menaxher/e Marketingu
Tipi i kontratës: Kontratë e rregullt pune
Orari: Orar të plotë                                                                                                                       
Aplikimi Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në:  [email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 1. Të kontribuojë në hartimin e strategjisë së marketingut për kompaninë;
 2. Koordinimi i departamentit dhe delegimi i përgjegjësive tek zyrtarët;
 3. Menaxhimi i web faqes, përditësimi i përmbajtjeve;
 4. Menaxhimi i rrjeteve sociale;
 5. Krijimi i kampanjave/fushatave;
 6. Ngritja e Brand Awareness;
 7. Zhvillimi dhe menaxhimi i buxhetit të departamentit të marketingut;
 8. Koordinimi i strategjive të marrëdhënjeve me publikun;
 9. Të promovojë shitjet me ndihmën e skemave të përshtatshme të reklamimit dhe promovimit;
 10. Analizimin e performancës së fushatave reklamuese;
 11. Përcjellja e trendeve në bazë të hulumtimit të tregut, dhe këshillimi i bordit;
 12. Rekrutimi i stafit për departamentin e marketingut;
 13. Detyra të tjera siç mund t’i caktohen nga punëdhënësi.

Kualifi­kimet:

 • Diplomë univestiteti të fushave relevante;
 • Njohje të mirë të trendeve aktuale të marketingut digjital;
 • Të ketë përvojë pune në fushën e marketingut (+5 vite);
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi.

Ciao Berto inkurjon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni pozitën për të cilën aplikoni.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kerkesave te kompanisë do të ftohen për intervistë.