www.ofertapune.net Menaxher/e Marketi, Menaxher/e Departamenti, Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli | PunaIme

Menaxher/e Marketi, Menaxher/e Departamenti, Sektorist/e, Arkatare, Pranues Malli

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Gjilan

Data e publikimit

13-09-2023

Data e perfundimit

06-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-llabjan/