www.ofertapune.net Menaxher/e Marketi (3), Zv. Menaxher Marketi (6) | PunaIme

Menaxher/e Marketi (3), Zv. Menaxher Marketi (6)

Kompania

Albi Market

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-09-2023

Data e perfundimit

05-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim


[email protected]