www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Shitjes | PunaIme

Menaxher/e i/e Shitjes

Kompania

Donito

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

16-01-2023

Data e perfundimit

25-01-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

MENAXHER/E I SHITJES NË FUSHË KOSOVË

Lokacioni: Fushë Kosovë.

Detyrat dhe pergjegjësitë

  • Organizon, drejton dhe mbikqyre mbarëvajtjen e punës.
  • Hulumton tregun e punes dhe planifikon shitjen.
  • Organizimi I stafit dhe delegrimi I punëtorve.
  • Përgatitja dhe përpunimi I raporteve te stafit.
  • Perpilon me përgjegjësi listë prezencat javore dhe mujore te stafit, duke zbatuar të gjitha rregullat e përcaktuara në këtë drejtim.
  • Të jetë përgjegjës/e për funksionimin e rregulltë të pikes të cilen është duke e administruar, në përputhje me rregulloret dhe dispozitat e ligjit në fuqi.

Kualifikimet:

  • Të ketë të përfunduar fakultetin në drejtimet ekonomike ose fusha të ngjashme relevante
  • Përvoj pune në pozita menaxhuese
  • Të jetë tip organizativ dhe komunikativ.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund ti dergojnë CV-të e tyre në email adresën tone [email protected]

Konkursi mbetet I hapur deri me daten 25.01.2023.

Apliko këtu