www.ofertapune.net Menaxher/e i/e shitjes (2), Depoist (2) | PunaIme

Menaxher/e i/e shitjes (2), Depoist (2)

Kompania

Proton Qeramica

Telefoni

044/148-340

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

11/09/2020

Data e perfundimit

24-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

P R O T O N –  Q E R A M I K A  
PEJE  SHPALL
K O N K U R S

Per 4 vende te lira te punes:

1. Menaxher/e i/e shitjes (dy vende te punes).

Kushtet:

  1. Njohuri kompjuterike ne program Exel, Expik etj.
  2. Aftësi të shkëlqyera komunikuese me klientët.
  3. Preferohet së paku 1 (një) vit përvojë pune në shitje,
  4. Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,

5.Te kenë se paku shkollen e larte.

  1. Depoist(dy vende të punës).

Kushtet:

  1. Posedimi me patent shofer.Të interesuarit të paraqiten në pikën tonë në Pejë.Magjistralja Pejë-Prishtinë (Qyshkë)

Tel: 044/148-340.