www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Marketingut | PunaIme

Menaxher/e i/e Marketingut

Kompania

Mokne

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Mokne shpk është kompani e re prodhuese e cila aktivitet primar e ka ujin natyral te amballazhuar .

Ne besojmë në njohjen dhe shpërblimin e punonjësve të jashtëzakonshëm, dhe ofrojmë mundësi për rritje dhe avancim brenda kompanisë sonë. Prandaj nëse keni dëshirë për të qenë pjesë e një kompanie inovative, dinamike dhe profesionale, ju inkurajojmë të aplikoni!

Lokacioni : Prishtine

Menaxher/e e Marketingut

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Planifikon, organizon dhe siguron ekzekutimin e te gjitha aktiviteteve te marketingut ne perputhje me strategjine dhe objektivat e biznesit
 • Pergadit, prezenton buxhetin vjetor te aktiviteteve dhe siguron implementimin e te gjitha aktiviteteve sipas planit.
 • Krijon, menaxhon dhe siguron implementimin e kampanjave relevante te marketingut per te ndertuar dhe zhvilluar brendin.
 • Menaxhon permbajtjen dhe kanalet e komunikimit ne mediat e ndryshme ( web faqe, media sociale , mediat tjera etj)
 • Krijon, editon dhe sugjeron përmbajtje (“content”) për publikime, shkrime, dizajne, posterë, video, web-faqe dhe media tjera sociale,
 • Ben hulumtime te ndryshme te tregut ne lidhje me konkurencen , audiencen dhe tregun specific dhe ofron rekomandime dhe strategji per kampanja te ndryshme.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Kandidatët duhet te posedoje njohuri te thella profesionale dhe aftesi te shkelqyeshme hulumtuese, analitike dhe organizative.
 • Preferohet te kete Diplome Universitare ( Marketing, Biznes, Ekonomi), trajnime te tjera relevante jashte shkollore perbejne avantazh
 • Të ketë njohuri të shkëlqyera në menaxhimin e mediave sociale, web faqeve (online) me fokus tek marketingu digjital,
 • Te kete përvoje paraprake në fushen përkatëse te pakten 2 vite
 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit si në të folur ashtu edhe në të shkruar në gjuhën Angleze dhe Shqipe
 • Shkathtësi të mira ndër-personale dhe aftësi për të ndërtuar dhe mbajtur marrëdhënie të mira me bashkëpunëtorë dhe partnerë,
 • Të posedoj patent shofer

Si të aplikoni:

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: [email protected]

Afati i Aplikimit:

Afati për aplikime është deri më 25.09.2023. Ju lutemi të keni parasysh se do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

Pse të zgjidhni Mokne shpk?

Avancimi i karrierës: Ne vlerësojmë talentin dhe përkushtimin e punonjësve tanë. Punetorët e jashtëzakonshëm do të kenë mundësinë për të avancuar karrierën e tyre brenda kompanisë tonë. Ne ofrojmë një rrugë të qartë dhe të strukturuar për karrierën, duke ju lejuar të arrini nivele të reja në aspektin profesional.

Pagat dhe benefitet: Ne ofrojmë paga dhe benefite të konkurrueshme për të tërhequr, mbajtur dhe zhvilluar talentët më të mirë.

Zhvillimi profesional: Ne besojmë në mësimin e vazhdueshëm dhe rritjen personale duke ofruar programe trajnimi dhe seminare për të përmirësuar aftësitë dhe njohuritë tuaja.

Ambienti inovativ i punës: Bashkohuni me një ekip profesionistësh të pasionuar pas kulturës bashkëpunuese. Inkurajojmë kreativitetin, iniciativën dhe ndarjen e ideve për të ndihmuar suksesin e kompanisë sonë.