www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Logjistikës | PunaIme

Menaxher/e i/e Logjistikës

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-12-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitën e hapur të punës Menaxher/e i/e Logjistikës.

Nëse jeni kandidat i interesuar për aftësim në karrier dhe për punë në ambient dinamik të punës, ju ftojmë të aplikoni.

Lokacioni; Obiliq

Paga; E pa përcaktuar 

Data e fundit;  27.01.2023 

Pozita ; Menaxher/e i/e Logjistikës

Tipi i kontrates; Kontratë e rregullt pune

Aplikimi; Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në:  [email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

 • Zhvillimi dhe zbatimi i planit të logjistikes në përputhje me objektivat e përgjithshme të kompanisë;
 • Menaxhimi i buxhetit të logjistikës dhe identifikimi i mundësive për kursime në kosto;
 • Koordinimi i prokurimit dhe transportit të mallrave, duke përfshirë zgjedhjen dhe negocimin me furnitorët dhe transportuesit;
 • Sigurimi që mallrat ruhen dhe trajtohen siç duhet në depo dhe qendra të shpërndarjes;
 • Menaxhimi i niveleve të inventarit dhe gjurmimi i lëvizjes së mallrave;
 • Zhvillimi dhe mbajtja e marrëdhënieve me palët kryesore të interesuara, duke përfshirë klientët, furnitorët dhe ofruesit e transportit;
 • Analizimi dhe përmirësimi i proceseve logjistike për të rritur efikasitetin dhe për të ulur kostot;
 • Monitorimi dhe analizimi i të dhënave dhe matjeve të logjistikës për të identifikuar tendencat dhe mundësitë për përmirësim;
 • Udhëheqja dhe menaxhimi i një ekipi profesionistësh të logjistikës, duke përfshirë vendosjen e qëllimeve, ofrimin e komenteve dhe kryerjen e vlerësimeve të performancës;
 • Pajtueshmëria me rregullativat ligjore të industrisë në lidhje me menaxhimin e logjistikës dhe zinxhirit të furnizimit;
 • Përcjellja e trendeve te reja në lëmin e logjistikës si dhe shqyrimit të mundësive për implementimin e tyre në funksion të rritjes së efikasitetit.

Kualifi­kimet:

 • Bachelor’s degree;
 • Përvojë – 3-5 vjeqare;
 • Njohuri të mira në gjuhë angleze;
 • Shkathësi komunkimi, prezentimi dhe organizimi;
 • Njohuri të shkëlqyeshme të pakëts OFFICE.

Aplikimi: Dergoni CV dhe dokumentet percjellëse në[email protected]

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurjon te gjithë kandidatet të aplikojnë, dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cileve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.

 

Apliko këtu