www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Butikut | PunaIme

Menaxher/e i/e Butikut

Kompania

Albi Fashion

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03/10/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Vendi i punës: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Menaxhimin e dyqanit, kujdes të veçantë në arritjen e rezultateve në pune,
 • Menaxhimin e stafit, përgaditjen e orëve të punës, koordinimin e punëve, motivimin dhe edukimin e stafit,
 • Kujdes të veçantë në shitjen aktive,
 • Analizimin e rezultateve të shitjes, si dhe analizimin e suksesit të stafit dhe dyqznit në përgjithësi,
 • Përgjigjet për pagesën e saktë të shitjes së mallrave me pakicë si dhe të ketë sjellje korrekte me konsumatorë,
 • Eshtë përgjegjës për promovimin e mallit tregtar dhe mbajtjen e evidencës së saktë.

Kualifikimet:

 • Minimalisht diplomë e shkollës së mesme, e preferueshme diploma universitare,
 • Të ketë pëvoje pune në shitje,
 • Aftësi në menaxhimin e problemve në situata të ndryshme,
 • Të ketë njohje të mire të gjuhës Angleze,
 • Të ketë njohuri në përdorimin e paisjeve të zyrë dhe programet e MS Office,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientëve,
 • Të jetë energjik/e, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë.