www.ofertapune.net Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore | PunaIme

Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore

Kompania

Kantar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Burime Njerëzore

Pozita: Menaxher/e të Burimeve Njerëzore (Human Resources Manager)

Përmbledhje e punës:

Po kërkojmë një Menaxher/e të Burimeve Njerëzore të motivuar dhe me një orientim të qartë në zhvillimin e politikave të personelit. Kandidati/tja ideal/e duhet të ketë aftësi të shkëlqyera në komunikim, menaxhim dhe udhëheqje, të jetë i/e aftë të menaxhojë ndryshime dhe sfida organizative dhe të bashkëpunojë efektivisht me të gjitha nivelet e organizatës.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Zhvillimi dhe zbatimi i strategjive të burimeve njerëzore që mbështesin objektivat e përgjithshme të kompanisë.
 • Menaxhimi i proceseve të rekrutimit dhe seleksionimit, duke përfshirë shpalljen e vendeve të lira, intervistat dhe vendosjen e punonjësve të rinj.
 • Zbatimi dhe përditësimi i politikave të burimeve njerëzore, si dhe sigurimi që ato janë në përputhje me ligjet dhe rregulloret në fuqi.
 • Organizimi dhe mbajtja e regjistrimeve të punonjësve dhe dokumentacionit të HR.
 • Menaxhimi i programit të vlerësimit të performancës, duke përfshirë zhvillimin e objektivave, monitorimin e performancës dhe ofrimin e feedback-ut.
 • Zgjidhja e çështjeve të punonjësve dhe menaxhimi i konflikteve në mënyrë efektive.
 • Raportimi rregullt dhe komunikimi me menaxhmentin e lartë dhe të gjitha palët e interesuara.
 • Detyra të tjera të caktuara nga menaxhmenti.

Periudha provuese:       3 muaj   

Kontrata:                         12 muaj

Orari i punës:                  40 orë në javë, e hënë – e premte, 0830–1700 (orari i rregullt gjatë ditëve të javës,                                              me fleksibilitet për të qenë të gatshëm gjatë vikendeve)

Benefitet:                        Skema pensionale sipas ligjit

Njohuri në Microsoft Office, veçanërisht Word, Excel dhe PowerPoint.

Pushimi vjetor:              Sipas ligjit të punës

Kushtet tjera:                 Nuk lejohet të punojë në të njëjtën kohe për ndonjë kompani apo organizatë tjetër                                                në sektorin e njëjtë (hulumtime të tregut dhe/ose të opinionit)

Shkathtësitë e kërkuara:

 • Eksperiencë e provuar në burime njerëzore ose në një rol të ngjashëm.
 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Aftësi në zgjidhjen e problemeve dhe në menaxhimin e konflikteve.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, verbalisht dhe në shkrim.
 • Njohuri në ligjet e punës dhe praktikat më të mira të HR.

Procesi i aplikimit:

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni biografinë tuaj. I falënderojmë të gjithë aplikuesit për interesimin, por vetëm ata që përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

Kantar Index Kosova është punëdhënës që respekton mundësitë e barabarta dhe mirëpret llojllojshmëri të madhe të aplikuesve. Inkurajojmë aplikime nga individë me çfarëdo prejardhje dhe përvoje.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?