www.ofertapune.net Menaxher/e, Departament Menaxher/e, Pranues Malli, Arkatare, Sektorist/e | PunaIme

Menaxher/e, Departament Menaxher/e, Pranues Malli, Arkatare, Sektorist/e

Kompania

Viva Fresh Store

Lokacioni

Shtime

Data e publikimit

17-11-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-pune-hapje-e-re-shtime/