www.ofertapune.net MENAXHER DYQANI (m/f) | PunaIme

MENAXHER DYQANI (m/f)

Kompania

INDITEX

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05/10/2020

Data e perfundimit

31-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho

Inditex është grup lider në fushë e modës me më shumë se 7,400 dyqane në 96 shtete.

Per dyqanin BERSHKA në Prishtinë, jemi në kërkim të:

MENAXHER DYQANI (m/f)

Detyrat tuaja:

 • Menaxhimi i shitjeve të dyqanit dhe aktiviteteve të përgjithshme.
 • Delegimi, analizimi, motivimi dhe monitorimi i anëtarëve të ekipit
 • Përcjellja e rezultateve të shitjes dhe arritja e qëllimeve të shitjeve
 • Garantimi i përcjelljes së standarteve të reklamave vizuale
 • Rekrutimi, trajnimi dhe edukimi i pjestarëve të skuadrës
 • Kujdesi për imazhin e kompanisë dhe ofrimi i një shërbimi të kënaqshëm ndaj klientëve

Kërkesat:

 • Minimalisht të ketë mbaruar shkollimin e mesëm
 • Eksperienca të mëparshme në shitje me pakicë (minimumi 6 muaj)
 • Aftësi të mira në menaxhimin e ekipit
 • I përgjegjshëm, i kujdesshëm dhe pozitiv
 • Aftësi drejtuese
 • Njohja e mirë e gjuhës angleze
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale
 • Fleksibilitet (të punojë me turne, të punojë fundjavave)

Përfitime:

 • Të punojë në grupin lider të modës
 • Mundësi të mëdha rritjeje dhe zhvillimi profesional
 • Ambient pune dinamik dhe punë grupore

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV të detajuar në anglisht dhe letër motivuese në: [email protected].

Vetëm kandidatët qe plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë. Për më tepër informacione rreth grupit INDITEX mund të kërkoni në website-in inditexcareers.com