www.ofertapune.net Menaxher, Agjent i Shitjes, Dizajner/e, Administratore, Shofer, Shitëse në Showroom | PunaIme

Menaxher, Agjent i Shitjes, Dizajner/e, Administratore, Shofer, Shitëse në Showroom

Kompania

N.T.P Babija

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NTP Babija hap konkurs për:

  • Menaxher (Me përvojë)
  • Agjent i Shitjes
  • Shofer
  • Dizajner/e
  • Shitëse në Showroom
  • Administatore

Kompania ofron kushte te mira pune duke perfshire :

  • Kontrate afatgjate
  • Paga te mira  dhe bonuse

Aplikimi munde te behet online permes email adreses  [email protected]