www.ofertapune.net Mekanik, Ndihmës mekanik, Elektricist për vetura | PunaIme

Mekanik, Ndihmës mekanik, Elektricist për vetura

Kompania

Global Automotive

Telefoni

044/409-000

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

10/08/2020

Data e perfundimit

24-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

KONKURS PËR VENDE TË LIRA TË PUNËS

Global Automotive me seli në Fushë Kosovë, shpall konkurs për vende të lira të punës, në këto Pozita:

 1. Mekanik,
  2. Ndihm
  ës mekanik,
  3. Elektricist përvetura
  .

Kriteret e kerkuara:

 • Përvojë e punes,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Bashkëpunues (i përshtatshëm për punë grupore),
 • Fleksibil në kryerjen e punëve,
 • Patentë shofer / KATEGORIA ,,B”.

Kandidatët, gjithashtu duhet të bashkangjesin dhe këto dokumente:

 • CV dhe dokumente të tjera mbështetëse mbi kualifikimin profesional,
 • Dokument identiteti,
 • Dokumentin që vërteton punën  dhe detyren dhe referenca te kryer më parë (librezë pune, vërtetim nga punëdhënësi).Jo e domosdodhme.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, aplikacionet pranohen vetëm në email[email protected]

Kandidatet te cilet nuk kane mundesi me dergu CV ne email mund te kontaktojne ne numer telefoni 044/409-000 -049/409-000, cdo dite pune nga ora 09:00 deri 18-00.

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.