www.ofertapune.net Mbikqyrës/e i/e Mirëmbajtjes | PunaIme

Mbikqyrës/e i/e Mirëmbajtjes

Kompania

Green Steam Cleaning

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-05-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

 

KONKURS PUNE!

Mbikëqyrës/e e mirëmbajtjes

Kërkesat

 • Shkathtësi të mira fizike
 • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
 • Te jete i gatshem per pune ekipore
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë
 • Patent shofer kategoria B

Përgjegjësitë kryesore

 • Monitorimi i të gjithë stafit të pastrimit duke u fokusuar në performancën e tyre
 • Monitorimi i standardeve të higjienës
 • Monitorimi i planit dinamik të punës
 • Inspektimi i objekteve për tu siguruar në standardet e sigurisë dhe pastërtise janë permbushur

Përfitimet tuaja nga punesimi tek Greensteam Cleaning

 • Trajtimi i dinjitetshëm dhe trajnimi i vazhdueshëm
 • Avancimi i metodologjisë së punës
 • Vend pune të sigurtë
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: [email protected] Aplikimet pranohen deri më 25 Maj 2023

 

Apliko këtu