www.ofertapune.net Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer) | PunaIme

Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Kompania

Castrol Oil KS

Telefoni

049/546-390

Lokacioni

Podujevë

Data e publikimit

03/08/2020

Data e perfundimit

10-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Castrol Oil KS shpall konkurs per pranimin e nje Manxhere e Financave dhe Kontabilitetit (Femer)

Lokacioni: Podujeve.

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Pranimi dhe regjistrimi i mallit, hyrjet – daljet.
  • Faturimi dhe regjisistrimi i shitjeve ditore – daljet,
  • Pergatitja e raporteve financiare: ditore, javore, mujore, tremujore dhe vjetore.
  • Mbikeqyre dhe vlereson punetoret e kompanise,
  • Orari i plote i punes.

Kushtet:

  • Te kete te kryer fakuktetin ekononik (preferohet drejtimi kontabilitet),
  • Pervoje pune ne fushen e financave dhe kontabilitetit, se paku tri vjecare,
  • Njohuri kompjuterike ne programet excel si dhe me analizat ekonomike dhe financicare.
  • Aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese ne grup.
  • Patent shoferi/kategoria B.

Kushtet e punes dhe te pageses shume te mira.

Aplikimi mund te behet duke derguar CV-ne (foto e domosdoshme) permes email adresses: [email protected]

Telefon: 049/546-390