www.ofertapune.net Manipulator të Makinave të Prodhimit (2), Punëtor Fizik (3) | PunaIme

Manipulator të Makinave të Prodhimit (2), Punëtor Fizik (3)

Kompania

IMN SHPK

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

23-11-2022

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune ne keto pozita:

(2) pozite: Manipulator te makinave te prodhimit

(3) pozita: Punetor fizik

Perveç pages neto, kompania ua siguron transportin brenda regjionit te Prizrenit dhe nje shujt ushqimore.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

 

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

web: www.tulltorja.com

[email protected]

Apliko këtu