www.ofertapune.net Magazinier | PunaIme

Magazinier

Kompania

Delta Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12/09/2020

Data e perfundimit

25-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

DELTA GROUP përbëhet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home , Thermoswiss, Dast dhe Delta.
DELTA GROUP është lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh,duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi / bonuse, sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsis në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë.
Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Magazinier

Kërkesat që duhet të përmbushin kandidatet:

  • Aftesi te mira menaxhimi dhe organizimi
  • Eksperienca e meparshme ne kete fushe perben avantazh
  • Mosha e preferuar 30-45 vjeç
  • Vendbanimi: Prishtinë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: [email protected]

Me miresjellje ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerëzore, DELTA GROUP.

Tek ne CV-ja juaj eshte e sigurte dhe do te trajtohet me konfidencialitet te plote.