www.ofertapune.net Layout Designers | PunaIme

Layout Designers

Kompania

Envinion

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

1. Envinion:
 
Layout Designers

Envinion është kompani udhëheqëse e dizajnit në Kosovë. Vazhdimisht jemi duke i rrit kapacitetet tona dhe jemi në kërkim të profesionistëve me përvojë si dhe të talenteve të rinj.

Për ti zhvilluar projektet tona, kemi hapur pozitën për një Layout Designer

Aftësitë:

  • Duhet të njohë mirë programet e Adobe-s dhe në veçanti Adobe InDesign
  • Të ketë vëmendje në detaje
  • Të njohë mirë elementet e dizajnit
  • Të ketë përgjegjësi ndaj punës dhe afateve kohore

Përgjegjësitë:

  • Dizajnimi dhe faqosja
  • Përcjellja e zhvillimeve në industrinë kreative

Na dërgoni Portfolion dhe CV-në tuaj në: [email protected]
Afati për aplikim është deri më: 20 Qershor 2023

Apliko këtu