www.ofertapune.net Laborant i Mikrobiologjisë Molekulare | PunaIme

Laborant i Mikrobiologjisë Molekulare

Kompania

Laboratori AvicenaKs Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/08/2020

Data e perfundimit

05-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Laboratori AvicenaKS hap konkurs për  Laborant i Mikrobiologjisë Molekulare.

Orari i punës:

I/e punësuari/a do të punojë 7 ditë në javë.

Orari punës do të jetë sipas marrëveshjes.

Vetëm kandidatët të cilët janë fleksibile dhe i përshtaten orarit te punës do te thirren për intervistë.

Të interesuarit duhet të plotësojnë kushtet si mëposhtë:

AvicenaKS ofron një vend të hapur pune për laborant të mikrobiologjisë molekulare.Aplikantët duhet të kenë njohuri në biologjinë molekulare, gjenetikën, biokiminë, biologjinë, shkencat farmaceutike, biokiminë analitike ose në zona të ngjashme.Përparësi do të kenë aplikantët të cilët kanë pervojë në nxjerrjen e ADN-së dhe ARN-së, PCR në kohë reale dhe punës së përgjithshme laboratorike. Individë me përvojë, punëtorë, të menduarit kritik dhe krijues janë të mirëpritur të aplikojnë gjithashtu. Ju lutemi dërgoni CV-të tuaj në anglisht. Intervistat do të mbahen në dy javët në vijim.

Lokacioni:

Laboratori AvicenaKS,rr.Radovan Zogoviq,Prishtinë

Paga:
Pagesa do të bëhet me marrëveshje.

Si të aplikoni:

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotografi në e-mailin: [email protected]

Afati i fundit për aplikim është më datën: 04.09.2020, ora 16:00.