www.ofertapune.net Laborant/e | PunaIme

Laborant/e

Kompania

Human Care

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15/07/2020

Data e perfundimit

31-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shëndetësi

Organizata Human Care shpall konkurs për Laborant/e 
Kushtet: 

  • Licenca për punë
  • Eksperiencë pune 3 vjecare
  • Njohja e punës me kompjuter
  • Të ketë fleksibilitet për orar pune
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe ndërvepruese
  • Të ketë qasje për punë ekipore

Dokumentet së bashku me CV të dërgohen në [email protected] deri më 31 korrik 2020