www.ofertapune.net Kuzhiniere | PunaIme

Kuzhiniere

Kompania

TerraStone Kosova

Telefoni

044/651-656

Lokacioni

Obiliq

Data e publikimit

13/06/2020

Data e perfundimit

26-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Hoteleri

TerraStone Kosova, kompani botërore në përpunimin dhe prodhimin e Mermerit, Granitit dhe Gurëve Natyral shpall konkurs për:
Kuzhiniere
Të interesuarit të dërgojnë CV në [email protected] , ose tel në +383 44 651 656.