Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Restaurant Pizzeria Rona

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2022

Data e perfundimit

26-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Restaurant Pizzeria Rona kërkon punëtorë në këto pozita:

Kuzhinier, Ndihmës Kuzhinier/e, Kamarier/e, Shankist/e


Kamarier/e :

  • Përvojë pune paraprake apo njohuri elementare;
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues.

Shankist/e :

  • Njohuri elementare në lëminë e njejtë;
  • I përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
 
Të interesuarit mund te aplikojne duke na kontaktuar në numrin kontaktues:  044-857-777046-444-007 deri me date 26.05.2022
Apliko këtu