www.ofertapune.net Kuzhinier, Ndihmës Kuzhiner | PunaIme

Kuzhinier, Ndihmës Kuzhiner

Kompania

Aurora Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2023

Data e perfundimit

09-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Aurora Group hap konkurse pune për këto pozita:
  • Kuzhinier (550-600)
  • Ndihmës Kuzhiner (350-400)
    (Paga varion nga eksperienca dhe efiqienca ne punë)

Numri kontaktues për të interesuarit: 045 560 570

Apliko këtu