www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Punëtor/e  në prodhimin e ëmbëlsirave/Pastiçeri | PunaIme

Kuzhinier/e, Punëtor/e  në prodhimin e ëmbëlsirave/Pastiçeri

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

14-09-2023

Data e perfundimit

30-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel Gorenje & Pastiçeri

Kuzhinier/e – 1  pozitë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatisë ushqimin e caktuar në bazë të porosisë;
 • Të sigurohet që ushqimi është në rregull para servimit.
 • Detyra të tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale:

 • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hoteleri së paku 2 vite;
 • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;

Pozita:  Punëtor/e  në prodhimin e ëmbëlsirave/Pastiçeri – 1 pozitë
 
Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgatit lloje të ndryshme të ëmbëlsirave, brumërave dhe akulloreve sipas menysë;
 • Monitoron stokun për nevoja të prodhimit;
 • Të jetë kreativ/e në krijimin e menyve të reja;
 • Detyra tjera të caktuara nga Menaxheri;

Kualifikimet profesionale

 • Përvojë e punës së paku 1 vite e dëshmuar në pastiçeri;
 • Përkushtim dhe etikë në punë;

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 14.09.2023 deri më 30.09.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!