www.ofertapune.net Kuzhinier/e, Banakier/e (2), Kamarier/e (4) | PunaIme

Kuzhinier/e, Banakier/e (2), Kamarier/e (4)

Kompania

Metropol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-08-2023

Data e perfundimit

27-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

KONKURS

Per pozitat e punes:

KUZHINIER/E – 1 Pozite e lire

Detyrat kryesore:

 • Te pergatite ushqimin e caktuar ne baze te porosise.
 • Te sigurohet qe kuzhina te jete e furnizuar me produkte dhe qe gjerat e nevojshme te jene te kualitetit te larte dhe te ruhen mire.
 • Detyra tjera te cilat i caktohen nga Menaxheri.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kete se paku dy vite pervoje pune.
 • Te jete i gatshem te punoje nen presion dhe ne grup.

BANAKIER/E – 2 Pozita te lira

Detyrat kryesore:

 • Pergatite porosite sipas porosive te kamariereve.
 • Sigurohet qe hapesira e banakut te jete e rregulluar dhe e paster gjate gjithe kohes.
 • Sigurohet qe banaku te jete i furnizuar me pije dhe gjerat e nevojshme.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kene se paku gjashte muaj pervoje pune.
 • Te kene sjellje dhe komunikim te kendshem.
 • Te jene te gatshem te punonje nen presion dhe ne grup.

KAMARIER/E – 4 Pozita te lira

Detyrat kryesore:

 • Te mireprese dhe te informoi klientet rreth menyse.
 • Te merr porosite dhe servoi ushqimin apo pijet e kerkuara.
 • Te sigurohet qe gjate gjithe kohes klientet te jene te kenaqur me sherbimet.
 • Detyra dhe pergjegjesi te tjera te caktuara nga Menaxheri.

Kualifikimet dhe cilesite e kerkuara:

 • Kandidatet duhet te kene te perfunduar te pakten shkollimin e mesem.
 • Te kene se paku gjashte muaj pervoje pune.
 • Te kene sjellje, qasje dhe komunikim te kendshem.
 • Te jene te gatshem te punonje nen presion dhe ne grup.

NE OFROJME:

 • RESPEKTIM TE KERKESAVE LIGJORE NGA LEGJISLACIONI I PUNES NE REPUBLIKEN E KOSOVES.
 • ORAR 8 ORESH.
 • PAGE KONKURUESE.
 • AMBIENT DHE ATMOSFERE TE SHKELQYESHME TE PUNES.

Aplikimin tuaj se bashku me CV-ne mund ti dergoni fizikisht ne RESTAURANTIN METROPOL ne SHESHIN NENA TEREZE afer ipkos apo ti dergoni ne adresen elektronike [email protected] ose ne numrin e Tel; +38349686095