www.ofertapune.net Kuzhinier/e (3), Ndihmës Kuzhinier/e (3), Enëlarës/e (3), Kamarier/e (3), Banakier/e (3), Gotalarës/e (3) | PunaIme

Kuzhinier/e (3), Ndihmës Kuzhinier/e (3), Enëlarës/e (3), Kamarier/e (3), Banakier/e (3), Gotalarës/e (3)

Kompania

Ponte Lounge

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

31-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

PONTE LOUNGE së shpejti edhe në PRISHTINË, në Swiss Center-Çagllavicë. Zinxhiri i kafeterive PONTE LOUNGE me një përvojë 5 vjeçare në gastronomi, po bëhet gati që të hap pikën e saj të katërt në përgjithësi, ndërsa të parën në Prishtinë. Shërbimi, ushqimi si dhe komoditeti që ne ofrojmë i ka munguar qytetit të Prishtinës.

Pozitat e hapura për punë në PONTE LOUNGE janë:

  • Kuzhinier/e (3) – Të ketë përvojë në fushën e gastronomisë;
  • Ndihmës kuzhinier/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Enëlarës/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Kamarier/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Banakier/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;
  • Gotalarës/e (3) – Përvoja në fushën e gastronomisë paraqet përparësi;

Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në email-in, [email protected] Në subjekt shënoni Emrin&Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni.

Për çdo informatë shtesë mund të na kontaktoni në këtë numër telefoni +38344211357.

Afati i fundit për aplikim është më datë 31 Maj 2023, ora 16:00.

Apliko këtu