www.ofertapune.net Kuzhinier, Banakiere (2), Kamarier (2) | PunaIme

Kuzhinier, Banakiere (2), Kamarier (2)

Kompania

4 Stinët

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-02-2023

Data e perfundimit

30-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

  4 Stinët Coffee Shop & More  në Prishtinë , lagjia në Arbëri(Dragodan), shpall konkurs për këto pozita:

  • 1 kuzhinjer,
  • 2 banakeiere dhe
  • 2 kamarierë.

Për më shumë informacione, na kontktoni në këto numra kontaktues:

049 807 010
049 769 050

[email protected]

Apliko këtu