www.ofertapune.net Kuzhinier | PunaIme

Kuzhinier

Kompania

Lily's Cafe and Restaurant

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-06-2024

Data e perfundimit

03-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Lily’s Cafe and Restaurant hapë konkurs për pozitën:

  • Kuzhinier

Kërkesat:

  • Përvojë pune të paktën 5 vite
  • Njohuria e gjuhës angleze është avantazh
  • Të jetë i gatshëm për të prezantuar pjatat dhe pijet
  • I/e motivuar për punë.
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës.

Të gjithë të interesuarit/at të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre në email-in [email protected]

apo përmes numrave kontaktues 049-280-265 / 048-494-007