www.ofertapune.net Kuzhinier | PunaIme

Kuzhinier

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kuzhinier

 • Planifikimi i menusë
 • Përgatitja, gatimi dhe servimi i ushqimit kryesor, paragjellave, ëmbëlsirave etj. në përputhje me menutë e specifikuara.
 • Përcaktimi i sasisë që duhet gatuar dhe madhësisë së porcioneve që do të ofrohet, duke marrë parasysh kriteret dietale, mjekësore, etnike dhe profesionale.
 • Kontrollon sasinë dhe cilësinë e stokut të pranuar dhe njofton furnizuesit për mangësitë.
 • Pranimi i ankesave të klientëve të cilat përcillen nëpërmjet kamarireve ose banakierit dhe zgjidhja e menjëhershme e tyre
 • Kur ushqimet përgatiten për një tjetër institucion apo komunitet, mbikëqyrë paketimin e ushqimit në mungesë të Kryekuzhinierit.
 • Mbikëqyrë larjen dhe pastrimin e dyshemeve, enëve, sipërfaqeve të punës dhe pajisjeve tjera të kuzhinës për të siguruar që standardet higjienike, shëndetësore dhe siguria e nevojshme mirëmbahen.
 • Siguron se është veshur uniforma e përshtatshme, në çdo kohë në përputhje me Rregulloren e Kuzhinës.
 • Mbikëqyrë Ekipin e Kuzhinës gjatë ndërrimit.
 • Zëvendëson Menaxherin e Sektorit të Ushqimit gjatë mungesës së tij.
 • Trajnimi i personelit të kuzhinës lidhur me përgatitjen dhe qështjet tjera me rëndësi në kuzhinë
 • Ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Krye-Kuzhinjeri Menaxheri Kryesor brenda përgjegjësisë së tij dhe sipas nevojës punon jashtë orarit të punës.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

[email protected] me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier

Shembull

Email: [email protected]

Subject: Kuzhinier

Apliko këtu