www.ofertapune.net Kuzhinier | PunaIme

Kuzhinier

Kompania

DEKRA Arbeit Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2023

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Për klientin, DEKRA Arbeit kërkon pozicionin e punës:
 Kuzhinier
 
Detyrat dhe përgjegjësitë për pozicionin e Kuzhinierit
  • Menaxhimi i kuzhinës
  • Përpilimi i menusë (së bashku me udhëzimet për secilen pjatë)
  • Menaxhimi i ndihmsave të kuzhinës (deri në 4 persona)
  • Përgatitja e kuzhinës për drekë dhe darkë
Kualifikimet dhe kërkesat e punës:
  • Të ketë të paktën 3 vite përvojë pune në fushën përkatëse;
Përfitimet:
  • Paga mbi mesataren,
  • Vendndodhja në qendër të Prishtinës,
Kandidatët që plotësojnë kriteret e mësipërme, luten të dërgojnë CV-të e tyre në e-mail adresën e: [email protected], ose të kontaktojn në numrin e telefonit +383 49 976 999
Apliko këtu