www.ofertapune.net Kuzhinier (2), Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Kuzhinier (2), Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Koha Grill

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-08-2023

Data e perfundimit

01-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

“Koha Grill”  në ambientet e qendrës tregtare në Prishtinë, “Central Park”,  ka hapur konkurs për pranimin e punëtorëve në kategori të ndryshme, duke përfshirë:

  • Kuzhinier (2)
  • Ndihmës Kuzhinier

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit ju ftojmë të kontaktoni në numrat tanë të telefonit: +383 43 809 414 dhe +383 49 500 180