www.ofertapune.net Kujdestar i komplekseve banesore (5) | PunaIme

Kujdestar i komplekseve banesore (5)

Kompania

Mjeshtri

Telefoni

049/757-575

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18/05/2020

Data e perfundimit

29-05-2020

Kategoritë

Të tjera

Pozita:  Kujdestar i komplekseve banesore (5 vende të lira)

Detyrat e punës:

 • Mbikëqyrja dhe monitorimi i komplekseve banesore,
 • Monitorimi dhe evidentimi i hyrje/dalje në komplekse banesore,
 • Vëzhgimi dhe përcjellja e lëvizjeve përmes sistemit të kamerave,
 • Pritja e mysafirëve në kompleks,
 • Të asistoj banorët dhe të ndihmoj të moshuarit dhe fëmijët në rast nevoje,
 • Menaxhimi i parkingut të jashtëm,
 • Kujdesi për pastërtinë e oborrit të kompleksit,
 • Njoftimi i banorëve rreth kërkesave/ankesave të ndryshme,
 • Evidentimi i problemeve teknike në kompleks,
 • Raportimi te mbikëqyrësi i kompleksit dhe menaxheri i kompanisë,
 • Raportimi direkt te organet përgjegjëse për parregullsitë apo punë shtesë pa leje paraprake.
 • Punë shtesë brenda kompleksit me kërkesë të mbikëqyrësit.

Kualifikimet:

 • Së paku shkolla e mesme,
 • Të jetë komunikative dhe i aftë të punoj në grup,
 • Të jetë i certifikuar për dhënien e ndihmës së parë,
 • Të ketë mundësi që të punoj në orar të pasdites

Për Mjeshtrin:
Mjeshtri është kompani e mirëmbajtjes, e cila ofron shërbime të mirëmbajtjes teknike dhe higjienike në më shumë se 260 objekte rezidenciale dhe komerciale.

Të interesuarit për punë mund të dorëzojnë më së largu më 29.05.2020  një CV në e-mail adresën: [email protected], ose t’i sjellin fizikisht dokumentet e aplikimit në zyrat tona në Llapnasellë, km – 4 Prishtinë – Ferizaj.

Për më shumë informata: 049 75 75 75 044 75 75 75 045 75 75 75