www.ofertapune.net Kordinator/e i/e Marketingut, SEO / Asistent/e për E-commerce | PunaIme

Kordinator/e i/e Marketingut, SEO / Asistent/e për E-commerce

Kompania

GNTC Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-11-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs pune – 75 Mall

Kordinator/e  i/e Marketingut

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Udhëheqja dhe menaxhimi i kampanjave të Marketingut;
 • Zhvillimi, zbatimi dhe optimizimi i strategjive të marketingut për platformën tonë të E-commerce;
 • Bashkëpunimi me ekipin e marketingut dhe ekipin teknik për të krijuar përvoja të përsosura për klientët në platformën tonë;
 • Monitorimi, analiza dhe raportimi i përformancës së kampanjave të marketingut dhe rekomandime për përmirësim;
 • Menaxhimi dhe optimizimi i buxhetit të marketingut online, duke siguruar ROI maksimal;
 • Bashkëpunimi me palët e treta, duke përfshirë platformat e reklamës digjitale, influencerët, dhe partnerët e teknologjisë;

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale:

 • Përvojë në fushën e shitjes online dhe strategjive të marketingut digjital;
 • Njohuri të platformave të E-commerce, SEO, reklamës digjitale dhe marketingut me influencerë;
 • Aftësi të shquara analitike dhe njohuri të programave si Google Analytics;
 • Aftësi të shquara komunikimi, prezantimi dhe udhëheqjes së ekipit;
 • Njohuri të gjuhës angleze;

Seo / Asistent/e për E-commerce

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Zhvillimi dhe zbatimi i strategjive SEO për platformën tonë të E-commerce;
 • Krijimi i analizave të fjalëve kyçe dhe optimizimi i përmbajtjes për të përmirësuar renditjen në motorët e kërkimit;
 • Bashkëpunimi me ekipet e marketingut dhe teknik për të siguruar se faqja është e optimizuar dhe e përditësuar sipas praktikave më të mira SEO;
 • Njohuri të platformave të E-commerce, SEO, dhe mjeteve analitike si Google Analytics, Semrush, etj;
 • Krijimi i artikujve për “Blog” në web;

Kualifikimet dhe shkathtësitë profesionale:

 • Përvojë me MS Office, E-Commerce, Adobe Photoshop, Ilustrator, Corel Draw;
 • Njohje e dizajnit për krijimin e banerave;
 • Njohuri për të analizuar feedback-un e të gjitha aktiviteteve;
 • Njohuri të shkëlqyera për trafik të SEO-s, web dhe rrjete sociale;
 • Njohuri të shkëlqyera në organizimin e Photo sesion;
 • Aftësi të shquara analitike dhe njohuri të programave si Google Analytics;
 • Njohuri të gjuhës angleze;

Lokacioni: Gorenje Vetërnik, Prishtinë

Aplikoni duke dërguar CV-në dhe Portfolion tuaj në emailin [email protected]
Konkursi qëndron i hapur nga data 06.11.2023 deri më 20.11.2023
Për më shumë informacione kontaktoni në këtë numër të telefonit 049 77 77 52 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00)

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!