www.ofertapune.net Teknik i kontabilitetit (Zyrtar për Financa) | PunaIme

Teknik i kontabilitetit (Zyrtar për Financa)

Kompania

Alba Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2023

Data e perfundimit

16-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Alba Group hap konkurs për:

 • Teknik i kontabilitetit (Zyrtar për Financa)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të blerjes, faturave të shitjes.
 • Regjistrimi i transaksioneve bankare.
 • Dakordimi i llogarive financiare (LLA&LLP).
 • Barazimi i Arkave.
 • Kryen punë dhe detyra të fushës përkatëse sipas kërkesës së menaxhmentit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik.
 • Certifikate per Teknik Kontabiliteti  ( perparesi )
 • Të ketë minimum 1 vit përvojë pune në Kontabilitet apo Financa.
 • Aftësi të mira në përdorimin e MS Office (Veqanerisht në Excel).
 • Të posedojë patent shofer Kategoria B  (Perparesi)
 • Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizative dhe në zgjidhjen e problemeve.
 • Të jetë në gjendje të punoj si në mënyrë të pavarur po ashtu edhe në ekip.

Orari: 08-16:30 , E Hëne – E Premte

Menyra e aplikimit:

Mund të dërgoni CV në email: [email protected]

Apliko këtu