www.ofertapune.net KONTABILIST/E | PunaIme

KONTABILIST/E

Kompania

“EUROFRUTI” SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19/05/2020

Data e perfundimit

28-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Administratë

“EUROFRUTI” SH.P.K. me seli në Mramor, Prishtinë, shpall konkurs për:

KONTABILIST/E

Në vendin e punës ne Mramor, Prishtinë në Kompaninë “EUROFRUTI” SH.P.K.

Kandidatja duhet të plotësoj këto kushte:

 • Diplomë në Fakultetin Ekonomik (Financa, Banka dhe Kontabilitet) ;
 • Teknik/e Kontabilitetit;
 • Njohe e gjuhës angleze;
 • Përvojë pune në financa dhe në kontabilitet, së paku 2 vite ;
 • Zotësi të mira në programe kontabiliteti (veçanërisht në Pro Data ose Planet Accounting);
 • Zotësi të mira në përdorimin e MS Office (veçanërisht në excel dhe word);
 • Zotësi të mira analitike në punë;
 • Zotësi të mira në shkruarjen e raporteve të ndryshime për punë;
 • Zotësi të mira komunikimi me klientët;
 • I/e gatshëme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë ;
 • I/e gatshëme për vizita në teren;
 • Te ketë njohuri në pregaditjen e dokumentacionit për çertifikim të standardeve të sigurisë ushqimore, si: Organika, HACCP dhe ISO2200.

Përgjegjës/e për:

 • Regjistrimet në kontabilitet, respektivisht faturat shitese, blerëse, shpenzime, importe, etj;
 • Menaxhimi i porosive/kërkesave, pagesave, barazimet dhe menaxhimi me llogaritë e “Blerësve”, “Furnitorëve”, apo në veqanti të Fermerëve;
 • Regjistrimin dhe mirëmbajtjen e të dhënave në kontabilitet;
 • Regjistrimin dhe llogarimbajtjen e të dhënave për shitje, blerje, shpenzime etj;
 • Pregatitjen e listave mujore, për punëtoret për pagesat e tyre;
 • Regjistrimin e transaksioneve nga ekstraktet e bankës, menaxhimi i pagesave më arkë;
 • Prezentimi i biznesit nëse kërkohët nga kompania;
 • Punë të tjera në lëminë Financave dhe të kontabilitetit më interes për kompaninë.

Informatat e juaja: ID dhe CV-në tuaj mund ti dërgoni në këtë adresë: [email protected]