www.ofertapune.net Kontabilist/e | PunaIme

Kontabilist/e

Kompania

OXA Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

03/09/2020

Data e perfundimit

12-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania OXA-Group me seli në Ferizaj, është në kërkim të personave entuziast dhe kreativ per plotësimin e pozitës:
Kontabilist/e (1 Pozitë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Mirëmbajtjen e regjistrimeve komplete të transakcioneve financiare të ndërmarra sipas parimeve të përgjithshme llogarimbajtëse, me udhëzime nga Kontabilistët;
 • Verifikimin e saktësisë së dokumenteve dhe regjistrimet që kanë të bëjnë me pagesat, fakturat dhe transakcionet tjera financiare;
 • Përgatitja e llogarive përfundimtare dhe raporteve për periudhat e caktuara;
 • Zbatimi i njohurive të parimeve dhe praktikave në mënyrë që të identifikohen dhe të zgjidhen problemet që rrjedhin gjatë punës së tyre;
 • Fajllimi i dokumenteve të nevojshme financiare;
 • Dhe detyra të tjera që caktohen nga mbikëqyrësi.

Kualifikimet dhe Përvoja

 • Diploma universitare në fushën relevante;
 • Të ketë njohuri dhe përvojë të dëshmuar në kontabilitet, mbi një vjet;
 • Certifikata të trajnimeve të ndryshme relevante do të konsiderohen përparësi;
 • Njohja e shkëlqyeshme e gjuhës shqipe dhe angleze;
 • Aftësi të larta komunikimi.

Si të aplikoni
Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimin e tyre në formë të CV-së në adresën elektronike: [email protected] me titull ne subjekt: Kontabilist/e.
Aplikimi është i hapur deri me datë 12.09.2020.