www.ofertapune.net Konkurs për bursa për studentë të universiteteve publike | PunaIme

Konkurs për bursa për studentë të universiteteve publike

Kompania

Komuna e Prishtinës

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/10/2020

Data e perfundimit

06-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Arsim

Komuna e Prishtinës ndanë 120 bursa për studentët që studiojnë në universitetet publike të Kosovës, për vitin akademik 2020/2021.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik. Aplikacioni i kërkesës merret dhe i plotësuar dorëzohet në sportelet e katit përdhes të Komunës së Prishtinës (ndërtesa e vjetër), çdo ditë pune prej orës 10:00 deri 15:00.

⇒ Shpallja e plotë.