www.ofertapune.net Komercialist | PunaIme

Komercialist

Kompania

SKY PLAST

Telefoni

045/521-601

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07/05/2020

Data e perfundimit

20-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

“SKY PLAST” SH.P.K shpall konkurs per;
 
Komercialist (1 Pozite) 
 
Detyrat:
  • Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës,
  • Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit më së paku 2 vjet.
Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës [email protected] , ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.
Me Respekt: SKY PLAST SH.P.K