www.ofertapune.net Komercialist Regjional (3) | PunaIme

Komercialist Regjional (3)

Kompania

ALMA KOS sh.p.k.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Gjakovë , Prizren , Suharekë

Data e publikimit

22/06/2020

Data e perfundimit

05-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

ALMA KOS SH.P.K: Mirret me shitjen e produkteve konditorike dhe higjenike, ben distribuimin e disa brendeve ne Kosove

Shpall konkurs per 3 Komercialist per Regjionin

1 Prizren, 1 Gjakove, 1 Suhareke.

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara;
 • Vizita te rregullta te klientet sipas planit te vizites;
 • Prezantimi i produkteve te kompanise;
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar;
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise;
 • Te jene te gatshem te punojne nenpresion te menaxhmentit per qellime te kompanise.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Minimum shkolla e mesme e perfunduar;
 • Te kete pervoje pune( te specifikohet puna e me hershme);
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar;
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin;
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria.

Te jete banues i rajonit te Prizrenit, Gjakove, Suhareke.

Te gjitha te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email [email protected] apo mund  te kontaktoni dhe ne numrin 049/964-800 ALMA KOS SHPK  Konjuh, LIPJAN Kosove