www.ofertapune.net Komercialist, Merchandiser, Promotere, Vozitës, Punëtor në Depo (Picker) | PunaIme

Komercialist, Merchandiser, Promotere, Vozitës, Punëtor në Depo (Picker)

Kompania

Migros Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-02-2023

Data e perfundimit

28-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.                 

Shpallim konkurs për:

 • KOMERCIALIST
 • AVANCUES – MERCHENDISER
 • PROMOTERE
 • VOZITËS (kategoria C)
 • PUNËTOR NË DEPO/PICKER

Kualifikimet:

 • Të kenë të kryer shkollën e mesme;
 • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil;
 • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
 • Preferohet shkollimi adekuat për secilën pozitë.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected]

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Migros Group

Zona industriale 4, 12000

Prishtinë, Kosovë

Apliko këtu