www.ofertapune.net Komercialist/e | PunaIme

Komercialist/e

Kompania

Dauti Komerc Sh.p.k

Telefoni

049/736-933

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

15/08/2020

Data e perfundimit

25-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

Kompania Dauti Komerc sh.p.k me seli në fshatin Gurëz, Komuna e Ferizajit, me qëllim të plotësimit të vendeve të reja të punës shpall konkurs për pozitën: Komercialist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Të oferton dhe të bëj shitjen e produkteve tona në treg.
• Përcjell konkurrencën në treg.
• Vizita te klienti dhe identifikimi I nevojave.

Kualifikimet profesionale dhe arsimore:
• Diplomë e shkollës së mesme (drejtimi mjekësi së paku).
• Aftësi të mira komunikimi.
• Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup.
• Të jetë fleksibil dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.
• Gatishmëri për punë dhe orar fleksibil.
• Patent Shoferi, kategoria B.

CV-të së bashku me dëshmitë e kualifikimeve arsimore të dërgohen përmes email adresës [email protected] ose kopjet fizike të dokumentacionit të dorëzohen në selinë e Kompanisë “Dauti Komerc” sh.p.k – Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, respketivisht Fshati Gurëz Komuna e Ferizajit, edhe atë çdo ditë pune duke filluar nga ora 08.00-16.00.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kontakt tel: 049-736-933

Konkursi është i hapur deri më 25/08/2020.