www.ofertapune.net Komercialist, Avancues/Merchandiser | PunaIme

Komercialist, Avancues/Merchandiser

Kompania

Migros Group

Data e publikimit

04-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore. Bashkëpunimi me brendet që përfaqësojmë ka dëshmuar qasjen tonë të suksesshme në tregun kosovar dhe më gjerë. Me zgjerimin e kompanisë, po rritet edhe ekipa jonë komerciale dhe dëshirojmë që të na bashkangjiten në rrugëtimin tonë persona dinamik, ambicioz dhe inovator.

Shpallim konkurs për:

KOMERCIALIST

  • 1 – Prizren

AVANCUES-MERCHENDISER

  • 1 – Gjakovë
  • 1 – Suharekë
  • 1 – Podujevë

Kualifikimet:

  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme;
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve;
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group;
  • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil;
  • Preferohet të ketë përvojë pune në pozitën përkatëse;
  • Të posedojë patentë shofer kategoria B.

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: [email protected]

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit.