www.ofertapune.net KOMERCIALIST (Agjent i Shitjes) | PunaIme

KOMERCIALIST (Agjent i Shitjes)

Kompania

HYGIENE SERVICE KOSOVA

Telefoni

043/760-067

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/11/2020

Data e perfundimit

11-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

KOMERCIALIST (Agjent i Shitjes)

HYGIENE SERVICE KOSOVA është kompani e specializuar në distribuimin e produkteve higjienike profesionale për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri, Ordinanca, Zyre).

Kërkojmë:

  1. Komercialist për HORECA (1 pozitë).

Detyrat dhe përgjegjësitë – KOMERCIALIST për HORECA (Hotele, Restaurante, Kafeteri):

  • Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientët e ri.
  • Punon 5 ditë në javë në teren në kërkim të klienteve të rinj me veturën zyrtare të kompanisë.
  • Në vazhdimësi viziton dhe promovon produktet e kompanisë te klientët, dhe krijon shitje direkte për produkte në biznese të ndryshme: restaurante, bar-kafeteri, hotele, zyra, ordinanca private, qendra tregtare, etj.

Kualifikimi dhe përvoja (për 2 pozitat):

  • Së paku 2 vite përvojë në punë të ngjashme
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe prezantuese
  • Të jetë banor në rajonin e Prishtinës
  • Patent shofer të kategoris B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV (me foto) në e-mail adresën (dhe të cekin në subjekt të emailit pozitën për të cilën aplikoni): [email protected]; tel: (043)760067 

Aplikimi dhe CV-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

HYGIENE SERVICE KOSOVA
www.Hygiene-Service.eu
facebook.com/HygieneServiceKosova

instagram.com/hygieneservice