www.ofertapune.net Komercialist (4) | PunaIme

Komercialist (4)

Kompania

ALMA KOS sh.p.k.

Telefoni

049/964-800

Lokacioni

Gjakovë , Prizren

Data e publikimit

25/09/2020

Data e perfundimit

07-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

ALMA KOS SH.P.K: Mirret me shitjen e produkteve konditorike dhe higjenike , ben distribuimin e disa brendeve ne Kosove

Shpall konkurs per Komercialist per Regjionin

2 Prizren,  2 Gjakove. 

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Arritja e objektivave mujore te percaktuara
 • Vizita te rregullta te klientet sipas planit te vizites
 • Prezantimi i produkteve te kompanise
 • Pergjegjes per plotesimin e qellimeve te percaktuara, dhe zhvillimin e marredhenieve me kliente ne territorin e caktuar
 • Te respektoj politikat dhe procedurat e kompanise
 • Te jene te gatshem te punojne nenpresion te menaxhmentit per qellime te kompanise

Kualifikimet e kerkuara:

 • Minimum shkolla e mesme e perfunduar
 • Te kete pervoje pune( te specifikohet puna e me hershme)
 • Aftesi te shkelqyeshme te komunikimit ne te folur dhe ne te shkruar
 • Aftesi te mira negocimi dhe bashkepunimi me stafin
 • Obligative Patent shoferi – Kategoria B
 • Te jete banues i rajonit te Prizrenit, Gjakove.

Te gjitha te interesuarat te dergojne CV-ne e tyre se bashku me fotografi ne email [email protected] apo mund  te kontaktoni dhe ne numrin 049/964-800 ALMA KOS SHPK  Konjuh, LIPJAN Kosove