www.ofertapune.net Komercialist | PunaIme

Komercialist

Kompania

SKY PLAST

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20/10/2020

Data e perfundimit

03-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

“SKY PLAST”SHPK shpall konkurs per;

Komercialist  (1 Pozite)  

Detyrat:

Të bëj shitjen e produkteve tona si dhe dergesen e porosisë në të gjitha qytetet e Kosovës.  Aplikuesi duhet të ketë provojë pune si dhe njohjen e terenit  më së paku 2 vjet

Të gjithë ata që aplikojnë janë të obilguar të dërgojn CV në e-mailin e firmës [email protected] ,ata që pranohen në intervistë do ti lajmrojmë.

Me Respekt: SKY PLAST SH.P.K