KFC Veternik-Anëtar/e Ekipi dhe Mirëmbajtës/e

Kompania

KFC Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27/04/2022

Data e perfundimit

31-05-2022

Lloji i orarit

Full Time