Këshilltar/e për Klient

Kompania

MySky 24

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-08-2022

Data e perfundimit

30-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Konkurs 

MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës : Këshilltar (e) për Klient:

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Kujdesi ndaj klientëve
  • Përpunimi i rezervimeve
  • Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email,Facebook dhe Instagram.
  • Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë
  • Të jete komunikative
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike
  • Të keni afinitet të punoni në ekip.
  • Gatishmeri për të punuar në ndërrime,gjate fundjavave dhe festave zyrtare.

Ne ofrojmë: Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: [email protected] 

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Apliko këtu