www.ofertapune.net Kërkohet entuziast i veturave për shërbime në Autodetailing | PunaIme

Kërkohet entuziast i veturave për shërbime në Autodetailing

Kompania

Green Steam Cleaning

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-04-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Mundësi punësimi në Green Steam detailing shpallë konkurs për punëtor dhe marakli të auto detailing. Nëse je marakli ose entuziast për auto detailing apliko: 

Kërkohen:

 • Shkathtësi të mira fizike
 • Përkushtim dhe kujdes maksimal ndaj stafit, klientëve dhe ne veçanti mjedisit
 • Njohuri për pastrim profesional, polirim dhe ceramic coating
 • Inspektimet ne kohe dhe realizimin e ofrimit te sherbimit
 • Kontrolla e punes ditore
 • Eksperiencë punë në detailing
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë
 • Mirëmban ambientin e punës konform kërkesave të kompanisë
 • Pergjegjesia për automjete e pranuara

Përfitimet tuaja nga punësimi tek kompania GreenSteam Autodetailing:

 • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
 • Vend pune modern dhe të sigurtë
 • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: [email protected] , deri më 30.Prill.2023 

 

Apliko këtu