Kameraman (3)

Kompania

KosovaPress

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-08-2022

Data e perfundimit

29-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

KosovaPress – Konkurs – Kameramanë

Agjencia e Lajmeve KosovaPress për plotësimin e nevojave të saj kërkon të punësojë me orar të rregullt:

Dy (2) kameramanë me përvojë

Një (1) kameraman praktikant

Kriteret për pozitën kameraman me përvojë:

  1. Të ketë përvojë pune së paku 1 vit
  2. Aftësi për të punuar me ndërrime
  3. Të ketë vullnet pune në këtë sektor
  4. Të ketë patentë shofer të kategorisë B

Kriteret për pozitën kameraman praktikantë:

  1. Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
  2. Të ketë vullnet për punë dhe të jetë i gatshëm të mësojë
  3. Aftësi për të punuar me ndërrime

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në e-mail adresë: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data 25 gusht deri më 5 shtator 2022.

Kandidatët duhet të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

 

Apliko këtu